Szukaj:


Sobota, 29 Kwietnia 2017






Kwiecień 2017

Marzec 2017

Styczeń/Luty 2017

Grudzień 2016

Listopad 2016

Październik 2016

Wrzesień 2016

Sierpień 2016



[1] 2 3 4 5 6 7 8 nastepna>>

Przeboje FMCG 2017


Raport z regionu

Koguty bez cenzury

– Dzisiaj nie wystarczy już upiec pyszne ciasto. (...) Trzeba umieć snuć opowieść, która sprawi, że firma stanie się rozpoznawalna. My postawiliśmy na koguta – opowiada Iga Sarzyńska.

Sklep nie lubi stagnacji, lubi zmiany

Można postawić na produkt, atmosferę, obsługę. Ceną przecież nie da się konkurować z marketami.– mówią właściciele lubelskich sklepów.


O portalu | Reklama | Kontakt | Polityka prywatności | Mapa serwisu created by Visualteam


artykuły spożywcze | branża fmcg | fmcg | franchising | gazeta fmcg | handel w polsce | poradnik handlowca
merchandising | sieci handlowe | sklepy spożywcze | wyposażenie sklepu