Szukaj:


Środa, 22 Lutego 2017






Styczeń/Luty 2017

Grudzień 2016

Listopad 2016

Październik 2016

Wrzesień 2016

Sierpień 2016

Czerwiec/Lipiec 2016

Maj 2016



[1] 2 3 4 5 6 7 8 nastepna>>

Przeboje FMCG 2017


Raport z regionu

Szanujemy zdrowie i czas klientów

Czasem ten sam towar można kupić taniej w hurtowni niż bezpośrednio od producenta. Relację z dostawcami buduje się latami – mówi Helena Męzińska, która od 1992 roku prowadzi na olsztyńskich Jarotach sklep ze zdrową żywnością Zieleniak.

Sklep, a czasem i hurtownia

W Piszu mocnych graczy nie brakuje. Kaufland, Biedronka czy Lidl to spore zagrożenie dla lokalnych detalistów. Niektórzy już zamknęli biznesy, inni szukają dodatkowych źródeł dochodu. Państwo Alina i Jerzy Stomscy nie tylko prowadzą własny sklep, ale również zaopatrują w mięso i wędliny stołówki szkolne, a w okresie letnim ośrodki wczasowe.


O portalu | Reklama | Kontakt | Polityka prywatności | Mapa serwisu created by Visualteam


artykuły spożywcze | branża fmcg | fmcg | franchising | gazeta fmcg | handel w polsce | poradnik handlowca
merchandising | sieci handlowe | sklepy spożywcze | wyposażenie sklepu